MAGNETI GRIPPIES WAVES 20 KOM/SET

Magnetni gradniki v obliki valov, ki so napolnjeni z barvno tekočino, otroka še bolj pritegnejo k opazovanju. Zaradi tako oblikovane oblike jih otroci lažje držijo v rokah. Imajo tudi taktilno površino.

79,00

Šifra: G8323 Kategorija:

Taktilni in senzorični magnetni gradniki iz skupine GRIPPIES v obliki valov, ki so napolnjeni z barvno tekočino, otroka še bolj pritegnejo k opazovanju. Zaradi tako oblikovane oblike jih otroci lažje držijo v rokah. Imajo tudi taktilno strukturo. Spodbujajo vzorčenje, uravnoteženje in ujemanje z barvami in teksturami. V setu je 20 kosov, ki so pakirani v močnem prenosnem boksu.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 18 mesecev.