MAGNETI GRIPPIES “CURVES”

Edinstven koncept in oblikovanje teh čudovith magnetov iz linije Grippies®  ki zagotavljajo zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za najmlajše otroke. Komplet 20 elementov v vznemirljivih svetlih barvah in taktilnih površin. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki  iz te linije magnetov.

55,00

Šifra: G8319 Kategorija:

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® magnetov zagotavlja zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Magnetni komplet 20 elementov v vznemirljivih svetlih barvah vsebuje magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije. Zelo velike ukrivljene palčke, ki so hkrati prekrite s taktilno površino omogočajo tudi senzorno izkušnjo otroka.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 18 mesecev.