KOCKE “KAKTUS”

Kocke kaktus so kocke, ki jih je res potrebno imeti. Otroci jih enostavno obožujejo, saj jim dajejo tudi posebno senzorično izkušnjo. Kocke so združljive s podobnimi kockami, ki so že na trgu. Kocke so shranjene v plastični vrečki na zadrgo, zato so enostavne za prenos.

39,00

Šifra: CAC150 Kategorija:

Kocke kaktus so kocke, ki jih je res potrebno imeti. Otroci jih enostavno obožujejo, saj jim dajejo tudi posebno senzorično izkušnjo, zato se še posebej priporočajo otrokom, ki imajo težave na senzoričnem področju. Kocke so združljive s podobnimi kockami, ki so že na trgu. Otroci jih lahko raziskujejo s tipanjem, pri gradnji pa naj poskusijo ustvariti ravnotežje, tako da se kocke ne porušijo. Kocke so shranjene v plastični vrečki na zadrgo, zato so enostavne za prenos. Vsebina je 150 kom.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1,376 kg

Spoštovani kupci!

obveščamo vas, da od 20.7. do 20.8.22 koristimo letni dopust in v tem času, žal vsa spletna naročila, ne bodo odposlana.

Zahvaljujemo se za razumevanje in vam želimo prijetno, vroče poletje.

Juma