MALI VIBRACIJSKI MASER

Masažne ljubkovalne igrače pomagajo otrokom, občutljivim na dražljaje, da se sprostijo. In kateri otrok si ne želi tega mehkega vibrirajočega objema?

33,00

Šifra: LOW40231 Kategorija:

Te zabavne vibrirajoče masažne ljubkovalne igrače Senseez so že prava paša za oči! Dajo občutek mehkega vibriranja, ko jih pritisnete ob telo. Ti masažni crkljaji pomagajo telesu, da se umiri, sprosti in sprosti. Idealna ljubkovalna igrača, s katero lahko zaspite ali se sprostite na kavču. Monotone vibracije pomirjevalcev senseez pomagajo otrokom, ki so občutljivi na dražljaje, da se sprostijo. In kateri otrok si ne želi tako veselega in nežnega masažnega objema?

Senseez trilknuffels so odlični za ‘posebne’ otroke. Pomislite na otroke z avtizmom, ADHD ali s težavo obdelave dražljajev. Vibrirajoče ljubkovalne igrače lahko tem otrokom ponudijo več senzoričnih taktilnih dražljajev, da se aktivirajo in tako povečajo pozornost. Kar koristi koncentraciji. Toda tisti, ki so preobčutljivi na dražljaje, se lahko zaradi vibrirajočega učinka bolje sprostijo.

Vibrira samo na pritisk popolnoma identično kot vibracijska blazina. Za uporabo so potrebne baterije, ki pa niso priložene.

Motiva ni možno izbirati.

OPOZORILO: Opozorilo! Prosimo, da pred vsako uporabo preverite morebitne poškodbe in poškodovane dele odstranite.

Teža 0,120 kg