MAGNETI – POWERCLIX “FRAMES CLEAR”

138,99

Magnetni konstruktor Power Clix transparent  v osmih oblikah je vrhunski arhitekturni konstruktor . Priporočamo za razvoj oko – roka koordinacije, logičnega razmišljanja. V setu je 74 kom prozornih magnetnih plošč, predloge in osnovna plošča. Magnet se ne odbija zato je idealen za vse male inženerje.

Šifra: G9203 Kategorija:

Magnetni konstruktor Power Clix transparent v osmih oblikah je vrhunski arhitekturni konstruktor podjetja Guidecraft. Magnetne transparentne ploščice so opremljene z magnetom, ki se ne odbija in tako se krasno povezujejo v 2D  in 3D oblike. Set vsebuje nekaj kartonskih navodil – predlog kako magnetne gradnike povezat z resničnim okoljem. V setu je 74 kom prozornih magnetnih plošč. Idealni set za male inženirje. Priložena je tudi podloga za lažjo vidljivost transparentnih gradnikov.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 3 leta.

Teža 2,578 kg

Morda vam bo prav tako všeč…