SENZORIČNI KROGI 10/1

Silikonski krogi za prepoznavanje različnih površin. V setu mali in veliki. Male lahko daste v priloženo vrečko in poiščete par na katerem krogu stojite.

59,00

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Šifra: 54517CD Kategoriji: ,

Deset teksturiranih okroglih diskov je narejenih iz super mehkega fleksibilnega silikona, sestavljenega iz petih velikih in petih majhnih krogov. Površina vsakega kroga ima drugačen in značilen vzorec, ki bo otrokom otipljiv in privlačen. Priložena je vrečka na otip, v katero lahko postavite majhne kroge in vaš otrok lahko ugane vzorec ali opiše teksturo z dotikom. Velike kroge lahko postavite na tla, tako da lahko vaš otrok hodi po njih in s svojimi nogami doživlja različne otipljive površine. Silikonski krogi se oprimejo ravne talne površine (tudi če je sijoča), zaradi česar ne drsijo in so varni za hojo vašega otroka.

Silikon je odličen material za senzorične kroge, saj je močan, varen za uporabo in mehak na dotik. Krogce lahko perete ročno ali jih postavite v pomivalni stroj na visoko temperaturo, da jih temeljito očistite.

Velikost diskov: 5 majhnih diskov v velikosti 8 cm in 5 diskov v velikosti 25 cm.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1,185 kg