Prikazovanje 1–36 od 134 rezultatov

ŽIVALI KMETIJE

Popolno za majhne roke za ustvarjanje velikih stvaritev.

WAFFLE -MINI ZOO

14 delni konstruktor z bazo in živalicami za najmlajše otroke. Preprosta igra in prepoznavanje različnih živali. Konstruktor uri oko-roka koordinacijo in motoriko.

WAFFLE – MALA KMETIJA

31 delni konstruktor na temo kmetije za najmlajše otroke. Preprosta igra in prepoznavanje družinskih članov ter živali. Konstruktor uri oko-roka koordinacijo in motoriko.

VLEČNI VOZIČEK Z KOCKAMI

Lep lesen voziček na katerega so naložene kocke.

VIJAKI

Prepoznajte in povežite oblike. 64 kosov raznih matic in vijakov. Čudovita zaposlitev in učenje otroka.

VELIKI GUMBI

100 velikih gumbov za razne igre ali učne urice.

UNIT BLOCK STEZA

Leseni set blokov za zgodnje raziskovanje in arhitekturno načrtovanje.

TRANSPARENTNI MOZAIK

Polaganje transparentnih teles 360 kosov, ki spodbujajo domišljijo in spontano polaganje v čudovite kreacije.

TRANSPARENTNI GRADNIKI

Transparentne kocke za konstruiranje 90 kosov v setu.

TRANSPARENTNI CVETOVI

Prozorni cvetovi ki spodbujajo domišljijo, fino motoriko in prostorsko razmišljanje. Zanimivo sestavljanje, ki mu ni konca.

TRANSPARENTNI ČEPKI

Prozorni transparentni čepki, 1000 kosov za razno didaktično učenje.

TRANSPARENTNE OBLIKE

Barvne transparentne oblike vam omogočajo izdelavo preprostih vzorcev. Prav tako jih lahko uporabite pri izvajanju vaj za štetje in razvrščanje.

TRANSPARENTNE KOCKE IN BAZA

Barvne kocke, ki jih lahko nalagate eno na drugo ali eno ob drugo.

TRANSPARENTNA TELESA

Transparentna telesa v petih barvah in šestih oblikah.

TRANSPARENTNA GEOMETRIJSKA TELESA

Piramide, kvadri, stebri.... za spoznavanje geometrijskih teles, 36 kosov v prenosni plastični škatli. Možnost uporabe tudi na svetlobni mizi.

SET BAZ- PLOŠČ ZA MALE KOCKE

5 osnovnih baz oz.plošč v setu. Plošče so primerne za male kocke.

SET BAZ – PLOŠČ ZA VELIKE KOCKE

5 osnovnih baz oz.plošč v setu. Plošče so primerne za velike kocke.

SESTAVLJANKA INTERLOX KVADRATI

Gradite, sestavljajte in oblikujte s tem 96 delni setom taktilnih transparentnih kvadratov. Pisani, enostavni kvadrati otroke vključujejo v odprto igro. Primerno za otroke od drugega leta naprej.

SESTAVLJANKA INTERLOK KROGI

Gradite, sestavljajte in oblikujte s tem 96 delni setom taktilnih transparentnih krogov. Pisani, enostavni krogi otroke vključujejo v odprto igro. Primerno za otroke od drugega leta naprej.

PROZORNE KROGLICE

Limonsko rumena, češnjevo rdeča, morsko modra... set, 70 kosov kroglic za didaktično ustvarjanje in urjenje spretnosti prstkov.

POWERCLIX ORGANICS 26 KOM

Magnetna igrača PowerClicks magneti za male inženirje. Zelo lepi in veliki magneti! Barvni, trdni elementi za enostavno sestavljanje 2D in 3D oblik. Fantje in deklice lahko gradijo neomejene 3D oblike tako, da vizualizirajo osnovno oblikovalsko strukturo predmeta. V setu je 26 kosov.

POWER CLIX SOLIDS NATURAL

Magnetna igrača PowerClicks magneti za male inženirje. Zelo lepi in veliki magneti! Barvni, trdni elementi za enostavno sestavljanje 2D in 3D oblik. Fantje in deklice lahko gradijo neomejene 3D oblike tako, da vizualizirajo osnovno oblikovalsko strukturo predmeta.

145,00

POLAGANJE KAMNOV

Rečni kamni iz lesa za čudovito in zanimivo zlaganje ter polaganje. Priporočamo od 2 leta naprej.

MORPHUN KOCKE “MOTORJI”

Kocke Morphun so poučne patentirane britanske kocke, ki so prejele več mednarodnih priznanj.  Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so identične Legu duplo, od klasičnih kock pa se razlikujejo po možnosti bočnega spenjanja in s tem lahko sestavljate 3D modele. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja.

MORPHUN KOCKE -SET ZA MLADE INŽENERJE

Poučne kocke  so primerne za otroke od 4 in vse do 8 leta. Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov.  Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Neverjetne kocke z bočnim spenjanjem in veliko možnosti sestavljanja.

MORPHUN JUNIOR XTRA 400 KOM

Patentirane poučne kocke Morphun, ki nudijo veliko možnosti sestavljanja v 3D oblike. Linija kock junior xtra je zahtevnejša linija za šolske otroke. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Set vsebuje 400 kosov kock, ki omogočajo bočno spenjanje.

MORPHUN DODATNA VERIGA ZA GEARPHUN

Set dodatne verige in predlog za set kock MORPHUN GEARPHUN.

MAVRIČNI KROGI

Izvrstna in zelo kvalitetna lesena mavrična sestavljanka. S temi polkrogi lahko počnete marsikaj. Priloženi sta tudi dve masivni krogli.

MAVRIČNI KAMENČKI

Štetje, razvrščanje, polaganje ali zlaganje po predlogah.

MAVRIČNI ARHITEKTURNI SET

28 delni leseni set. Oblike v setu so uporabne tudi za pomoč otrokom pri učenju barv, oblik in velikosti ter uporabi matematične terminologije, kot so "večji", "manjši, "višji" in "širši", kar je odlično za razširitev njihovega opisnega besedišča.

149,75

MAVRIČNA PIRAMIDA V ZABOJU

60 delni set - 12 mavričnih piramid v zaboju.

MAGNETNI POWER CLIX SOLID 24 KOM

Magnetna igrača PowerClicks magneti za male inženirje. Zelo lepi in veliki magneti! Barvni, trdni elementi za enostavno sestavljanje 2D in 3D oblik. Fantje in deklice lahko gradijo neomejene 3D oblike tako, da vizualizirajo osnovno oblikovalsko strukturo predmeta.

MAGNETNE KOCKE – MAGNETNA ZABAVA

Magnetna zabava s 50 delnim magnetnim setom. Kocke so hranjene v plastičnem zaboju.

140,00

MAGNETNE KOCKE

36 delni komplet magnetnih kock v 5 oblikah in 4 barvah. Možnost sestavljanja magnetnih kock v vse smeri, saj se magnet vedno privlači in nikoli ne odbija.

59,50