Prikazovanje 37–72 od 621 rezultatov

VETRNICA

Lepa vetrnica ki lahko služi kot dekoracija ali pa za urjenje ustne motorike.

VELIKI ČASOVNIK

Ta tiha ura z zaslonom LED je odštevalnik in štoparica v enem.

VELIKE ŽIVALI KMETIJE 5/1

Ogromne  mehke domače živali.

VELIKE IZJEMNE PLOŠČE

Fascinatne plošče za spodbujanje koordinacije in ravnotežja. Kadar hodite po ploščah se tekočina preliva v različne smeri in ta igra navduši vsako oko.

337,95

VELIKE DIVJE ŽIVALI 5/1

Živalski vrt v igralnici. Čudovit set velikih mehkih živali.

VELIKE ČRKE

Barviti komplet 260  velikih tiskanih črk s 15 mavričnimi vezalkami.

VELIKA PEG BOARD PLOŠČA

Velika peg board plošča z čepki za razno didaktično učenje.

VELIKA ANTISTRESNA ŽOGA

S stiskanjem žogice se telo sprosti – antistresna žoga.

VEDRO ZA SVETLOBNO MIZO

Prosojna skleda za fascinacijo se odlično prilega okrogli svetlobni mizi 110340. Lahko se uporablja tudi za samostojno ustvarjanje.

VARNOST OTROK

Kartice, ki določajo pravila v določenem okolju.

UŽIVAJTE OB LETNIH ČASIH

Igra kocke. Poučna igra o letnih časih in njihovih značilnosti. Vsak letni čas je v svoji barvi, tako otroci lažje prepoznavajo značilnosti.

UTEŽNI ŠAL VELIKOST M

Otežni šal je napolnjen z varnimi steklenimi zrnci. Namenjen je otrokom ki imajo motnjami senzorične integracije.

UTEŽNI KUŽA

Utežni kuža za pomiritev, večji fokus in koncentracijo.  Položite kužka okoli ramen in s tem omogočite umiritev otroka. Artikel se še posebej priporoča otrokom z avtizmom.

UTEŽNI BREZROKAVNIK

Utežni brezrokavnik v velikosti M.

UTEŽNI BREZROKAVNIK

Otežni brezrokavnik velikost št. S. Primeren za otroke z motnjami senzorne integracije.

USTVARJANJE SLIK IZ KROGLIC

S pomočjo kroglic in priloženih prilog sestavi sliko.

USTVARJALNA KAD

Ustvarjalna kad je namizna zaščitna podloga za različne dejavnosti.

USTVARJALNA “LEPLJIVA” TABLA

Velika tabla z lepljivo površino.

169,95

URA S TEKOČINO

Čudovita vodna urica. Opazovanje prelivanja pomaga umirjat in sproščat.

URA DIGI-DISC

Majhna ura, ki vam lahko izboljša vsak prostor.

URA

Ura je odličen pripomoček za prikaz preostalega časa za reševanje nalog.

UNIVERZALNE ČUTNE PLOŠČICE 19/1

Ortopedske strukturne ploščice spodbujajo razvoj telesnih in kognitivnih sposobnosti. Set je sestavljen iz 19 komadov različnih čutnih plošč.

169,95

TWINFIT VERBA

Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT VARIA

Katere zadeve so v različnih oblika? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT SUBSTANTIA

Katera zadeve so iz istega materiala? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT SPORTIVA

Set kartic kje so prikazani športi. Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT SENSORIA

Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT SEKVENCA

Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo. »prej -potem « Ni nujno, da so vzročno-posledične povezave, lahko so čista zaporedja, na primer: »Najprej pride načrt, nato konstrukcija«. itd., "Najprej gosenica, nato metulj."

TWINFIT PRAPOSITA

Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo. Ta set vsebuje kartice z vsebino- kje je oz. kje se je kaj zgodilo?

TWINFIT POTENZA

Set kartic Potenca - kaj kdo zna oz. zmore? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT OBJECTA

Katero dejanje ima  enako povezavo? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT LOCA

Kdo ali kaj dela oz. kdo kje živi? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT KONTRARIA

Set kartic Contraria - kaj je nasprotje naslikanega? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT KOMMUNIKATIVA

Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo. Set Kommunikativa vsebuje kartice na temo "Kdo s kom govori?"

TWINFIT IDEA

Na kaj misli oseba na sliki? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.

TWINFIT HYPONYMA

Kaj sodi v isto skupino? Kaj ima isti koncept? Smisel Twinfit kartic je povezati predmete in situacije ali njihove povezave. Skratka skozi igro in iskanje, povezovanje je potrebno uporabiti čim več možnosti poimenovanj, povezovanja ter opisovanja. Kartice lahko uporabite za preprosto igro spomina, katera navodila poznamo.