KOCKE MORPHUN JUNIOR XTRA 1000 KOM

Patentirane kocke Morphun, ki nudijo veliko možnosti sestavljanja v 3D oblike. Linija kock junior xtra je zahtevnejša linija za šolske otroke. Kocke so prejele več mednarodnih nagrad in  lahko jih kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so na tržišču. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja.

146,70

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: MP26501 Kategorija:

Patentirane in večkrat nagrajene britanske kocke v čudovitih barvah in različnih oblikah. Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so na tržišču. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Ustvarite lahko na stotine različnih konstrukcij v 2D ali 3D obliki, saj stranski elementi omogočajo različne načine sestavljanja predvsem pa se s temi kockami naučite bočnega spenjanja. Set vsebuje 1000 kosov, ki so shranjeni v velikem plastičnem zaboju. Priložene A3 predloge za lažje sestavljanje. Primerno za otroke od 6.leta naprej.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 4,729 kg

Spoštovane stranke!

Zaradi praznikov in dopusta bodo vsa naročila od 23.4.2024 do 5.5.2024 obdelana in poslana po 6.5.2024

Hvala za razumevanje in želimo vam prijetne praznike

podjetje JUMA