JUMA, Andreja Mahorič s.p. je podjetje, ki že več kot 10 let, leto za letom, uspešno sodeluje z  vzgojno izobraževalnimi zavodi, šolami, CUDV, zdravstvenimi domovi in drugimi. V prazničnih dneh pa nas lahko kontaktirate in pripravimo vam posebne pakete za obdarovanje otrok v podjetjih. Pakete dostavimo na dogovorjeno lokacijo.

Veliko zadovoljnih obrazkov uporablja naše artikle, ki so skrbno izbrani in ponujeni otrokom različnih starostnih skupin. V programu boste našli kar nekaj stvari, ki jih potrebuje otrok od rojstva in vse tja do druge triade. Vedno bolj tudi širimo ponudbo za govorne terapije in otroke s posebnimi potrebami.

V času pandemije in vedno večjega povpraševanja po spletnih nakupih, smo zaprli vrata fizične trgovine in ponudbo preselili na obnovljeno spletno stran. Nakupovanje na naši strani poteka zelo enostavno. Izbrane artikle oddate v košarico in izberete možnost plačila.
Ko bomo naročilo in plačilo prejeli, ga bomo obdelali ter poslali z Pošto Slovenije. Popolnoma enostavno. Osebni prevzemi so možni na naslovu: NOVOROGOŠKA 16d, 2204 Miklavž, seveda po predhodnem dogovoru na telefon 041 762 869 ali juma.mb@siol.net. Plačilo na lokaciji se izvaja izključno z gotovino.

Vabljeni na našo Facebook stran »Trgovina Juma« in v kolikor ste zadovoljni nam podarite kakšen like ali delitev. Hvala.

Zahvaljujemo se vam za vso podporo in vaše nakupe.

Podjetje JUMA