JUMA, Andreja Mahorič s.p. je podjetje, ki uspešno sodeluje z vrtci, šolami in drugimi zavodi pri nabavi didaktičnega materiala, med drugim pa dajemo staršem, babicam, tetam ter ostalim možnost, da kupijo dobro igračo oz. da spoznajo, kaj otroci uporabljajo med bivanjem in učenjem v zavodih. Različnim podjetjem, sindikatom, društvom pa pripravljamo paketke za obdarovanje otrok v decembrske prazničnem času. 

Veliko zadovoljnih obrazkov uporablja naše artikle, ki so skrbno izbrani in ponujeni otrokom različnih starostnih skupin. V našem programu boste našli kar nekaj stvari, ki jih potrebuje otrok od rojstva in vse tja do druge triade. V trgovini, ki se nahaja na Novorogoška 16D, 2204 Miklavž, vam naša ekipa poskuša svetovati in ponuditi nekaj izvirnega, otroku primernega za vse priložnosti in starosti. Zaradi vedno večjega povpraševanja smo povečali tudi možnost spletnega nakupovanja. Nakupovanje na naši strani bo potekalo zelo enostavno. Izbrane artikle oddate v košarico in izberete možnost plačila. 
Ko bomo naročilo in plačilo prejeli ga bomo obdelali ter poslali z Pošto Slovenije. Popolnoma enostavno.
Spremljajte nas lahko tudi na Facebooku in se nam pridružite na raznih didaktičnih delavnicah, ki bodo vedno pravočasno objavljene.

Vljudno vabljeni tudi v našo poslovalnico vsak dan od 8.00 do 16.00 ter soboto od 9.00 – 12.00

Že v naprej se vam zahvaljujemo za nakup v naših prodajnih mesti, zvestobo in poslovno sodelovanje.

Podjetje JUMA