Prikaz vseh 15 rezultatov

ŽOGA Z BALONOM

Žoga za vsak žep, torbico, vrečko, voziček,...

XXL JENGA IN DOMINO 2 V 1

XXL velika igra 2 v 1. Idealno za popestritev dogajanja na igrišču, dvorišču ali terasi. Igri, ki jih vsi poznamo in radi igramo.

SILIKONSKO VEDRO

Vedro iz mehkega silikona, ki se vedno vrne v prvotno obliko.

SET MODELČKOV KATJA

8-delni set za peskovnik. Opozorilo! Prosimo, da pred vsako uporabo preverite morebitne poškodbe in poškodovane dele odstranite.

SET MODELČKOV

6-delni set za peskovnik. Opozorilo! Prosimo, da pred vsako uporabo preverite morebitne poškodbe in poškodovane dele odstranite.

- 16%

OKROGLA ŠTIRI DELNA MIZA ZA PESEK ALI VODO

Miza iz 4 delov primerna za vzgojno izobraževalne zavode ali domačo uporabo. Otroci vedno radi raziskujejo različne materiale, igra s peskom pa jim je vedno blizu in priljubljena. Priporočamo.

190,00

MILNI MEHURČKI

Zabava za vse otroke. Le kdo ne piha rad milnih mehurčkov? Vsebina: 60 ml OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

MEHKO VEDRO IN ZALIVALKA

2 v 1 - vedro in zalivalka iz silikona.

LOPATKE SLON

Malo drugačne lopatke, ki jih lahko uporabite še za kaj drugega kot za igranje v peskovniku.

KOLEBNICA

Da bo skakanje s kolebnico še bolj zanimivo. Kolebnica z motivom kužka. Dolžina: 240 cm Motiva ni možno izbirati. OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Dolga vrvica. Nevarnost zadušitve.

GUMITVIST

Se še spomnite legendarnega gumitvista? Dolžina: 490 cm Barve ni možno izbirati. OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Dolga vrvica. Nevarnost zadušitve.

FRIZBI – LETEČI KROG

Mehek leteči krog za igro kjerkoli.

BALINANJE

Le kdo ne pozna? Klasična igra metanja žogic, ki ne sme manjkat na nobenem igrišču.