ARHITEKTNI DINOZAVRI

Pripravite se na sprostitev domišljije in vstopite v svet dinozavrov. Gradite visoke vulkane, bujne gozdove in vijugaste poti, po katerih se lahko sprehajajo dinozavri. Možnosti so neskončne, prav tako kot pustolovščine, ki vas čakajo.

137,90

Naš komplet arhitektni dinozavri je odlična kulisa za razburljive dinozavrske pustolovščine. S 5 dvojno natisnjenimi gorami, 5 povezavami in 2 drevesoma lahko otroci ustvarijo neskončno pokrajin in se odpravijo na razburljiva potovanja z 10 vključenimi dinozavri. Ta interaktivni igralni set ne le izboljšuje otrokove motorične spretnosti, temveč tudi spodbuja brezmejno ustvarjalnost.
Arhitetni dinozavri so izdelani iz visokokakovostnega vezanega lesa in trpežnega borovega lesa ter zagotavlja dolgotrajno uživanje. Trpežni materiali zagotavljajo, da bo ta komplet vzdržal tudi najbolj razburljive dinozavrske eskapade.

Meritve:

Največja gora: 30 x 20 cm
Najmanjši dinozaver: 5,5 x 3,5 x 2 cm

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1,734 kg