DRUŽABNA IGRA – GO AWAY, MONSTER!

Le komu uspe prvemu pospraviti svojo sobico? Čudovita družabna igra že za otroke od tretjega leta naprej. Igra se lahko uporablja tudi za razvoj jezika oz. logopedske obravnave.

21,35

Šifra: H882103 Kategoriji: ,

Čas je za spanje, a v otroški sobi je še vedno divja zmešnjava… Najprej je treba pospraviti vse igrače, preden gredo otroci spat.

A le kam sodi medvedek in kje je bila svetilka prej?

V otroški igri Go away monster! igralci izmenično vlečejo predmete iz vrečke in jih postavljajo na igralno ploščo. Da bi to naredili, morajo tipati in prepoznati oblike ter najti prava polja. Med predmeti se skrivajo tudi pošasti – oblika je zelo podobna, vendar ne povsem enaka! Če potegnete pošast, se je morate čim prej znebiti. Ker noben otrok na svetu ne more zaspati s pošastjo v sobi … Igralec, ki prvi pospravi svojo sobo, zmaga.

Pojdite stran pošasti oz. Go away Monster! je otroška igra, ki je primerna že od 3 let naprej in igrivo udejanji dolgočasno temo pospravljanja.

✔ Igra se lahko igra na dveh različnih težavnostnih stopnjah ✔ Spodbuja prepoznavanje in ujemanje oblik, prostorsko zaznavanje, uči barve, timsko delo

Teža 0,636 kg