MAGNETI GRIPPIES “LINKS”

Magnetni set iz linije Grippies® omogoča enostavno nalaganje in povezovanje magnetnih gradbenih kock.  Magneti spodbujajo prepoznavanje vzorcev in omogočajo preprosto prepoznavanje zapletenih konstrukcijskih konceptov že za najmlajše otroke. V setu je 24 kosov.

79,45

Šifra: G8318 Kategorija:

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® magnetov zagotavlja zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Magnetni komplet 24 različnih elementov v vznemirljivih svetlih barvah. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije. Zelo veliki magnetni gradniki so tudi prekriti s taktilno površino in s tem omogočajo tudi senzorno izkušnjo otroka.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 18 mesecev.

Teža 1,823 kg