HAPPY CUBE

Najprej sestavi kocko, nato pa puzzle ponovno vstavitev v okvir.

3,50

Šifra: 105315-2B Kategoriji: ,

Happy Cube kocke so 3D puzzli, ki so sestavljeni iz šestih puzzle koščkov vpetih v okvir. Prvi del naloge je, da iz vseh šestih koščkov sestavite kocko, drugi del naloge pa je, da jih ponovno vstavite v okvir. Več kompletov Happy Cube kock se lahko sestavlja tudi večja in bolj kompleksna telesa.

Happy Cube serija je namenjena otrokom od petega leta starosti dalje. Na voljo so v šestih različnih težavnostnih stopnjah.

Izdelek vsebuje 1 kocko (6 kosov).

Happy Cube kocka vzpodbuja delovanje možganov – predvsem vzpostavljanje novih možganskih povezav – sinaps. Zato je primerna igra za otroke in starejše. Lahko se igra en sam igralec ali pa več igralcev hkrati. Igranje s Happy Cube kocko pozitivno vpliva tako na fizični, intelektualni in čustveni razvoj otrok.
Fizični razvoj otroka: Happy Cube 3D puzzle izboljšujejo koordinacijo in fino motoriko rok, ker so narejeni iz pisanih in mehkih materialov, vzpodbujajo čute – vid, otip.
Intelektualni razvoj otroka: Happy Cube 3D puzzle krepi logično razmišljanje konceptualizacijo in načine reševanja težav, predvsem pa 3D razmišljanje in predstavljivost.
Čustveni razvoj otroka: uspešno sestavljanje Happy Cube 3D puzzlov predstavlja otroku izziv, pozitivno vpliva na njegovo samozavest in občutek uspešnosti. Nauči ga, kako se spopadati z izzivi in ostajati pri tem prilagodljiv.

Materiali, iz katerih je izdelana kocka, so kompaktni, lahki, varni, vzdržljivi in pisanih barv. Gradnja 3D puzzlov predstavlja osnove za razumevanje na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike.

Happy Cube kocko obožujejo tudi učitelji, saj njihova uporaba v razredu zagotavlja tišino, varnost ter osredotočeno igro otrok.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 0,16 kg