JASLICE ADVENTNEGA KOLEDARJA

Praznujte čarobnost božiča z jaslicami iz adventnega koledarja, v katerih se združujejo cenjene tradicije in duh obdarovanja ter ustvarjajo dragocene spomine za vso družino.

47,95

Praznujte pravi duh božiča s čudovito oblikovanimi jaslicami adventnega koledarja. S tem dekorativnim kompletom lahko otroci uprizorijo prisrčno božično zgodbo in oživijo čarobnost Jezusovega rojstva. Z ljubeznijo ilustrirana igralna skrinjica je odlično prizorišče za to brezčasno zgodbo.

Skrbno izdelan komplet vsebuje 24 visokokakovostnih lesenih jasličnih figuric, ki so natisnjene na obeh straneh. Vsak dan lahko otroci odprejo vrata in odkrijejo novo figurico, ki se ujema z dnevno zgodbo in ilustracijo v priloženi knjižici. Knjižica, ki je napisana na otrokom prijazen način (na voljo samo v nemškem jeziku), v 24 poglavjih pripoveduje božično zgodbo in še poveča veselje do tega časa.

Material:

  • lakiran masivni borov les, visokokakovostni karton

Meritve:

  • Palma: 4,5 x 1,5 x 7 cm
  • Zaprto ohišje: 18 x 25 x 10,5 cm

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1,08 kg