KOCKE MORPHUN JUNIOR XTRA 1000 KOM

Patentirane kocke Morphun, ki nudijo veliko možnosti sestavljanja v 3D oblike. Linija kock junior xtra je zahtevnejša linija za šolske otroke. Kocke so prejele več mednarodnih nagrad in  lahko jih kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so na tržišču. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja.

146,70

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: MP26501 Kategorija:

Patentirane in večkrat nagrajene britanske kocke v čudovitih barvah in različnih oblikah. Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so na tržišču. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Ustvarite lahko na stotine različnih konstrukcij v 2D ali 3D obliki, saj stranski elementi omogočajo različne načine sestavljanja predvsem pa se s temi kockami naučite bočnega spenjanja. Set vsebuje 1000 kosov, ki so shranjeni v velikem plastičnem zaboju. Priložene A3 predloge za lažje sestavljanje. Primerno za otroke od 6.leta naprej.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 4,729 kg