KRISTALNE SPECTRUM KOCKE

Predstavite otroku čarobnost kock, kjer ustvarjalnost ne pozna meja, lepota barv pa se prepleta z navdušenjem.

79,95

Z našimi očarljivimi kockami sprostite čudeže svetlobne igre in senzoričnega raziskovanja. Ti gradniki v obliki snežinke ponujajo neskončne možnosti za domišljijsko gradnjo in medsebojno povezovanje ter zagotavljajo zanimivo igralno izkušnjo za otroke.

S šestimi obojestranskimi igralnimi kartami, polnimi navdihujočih idej, se lahko mladi graditelji podajo na razburljiva potovanja ustvarjalnosti in reševanja težav. Ko se prozorni gradniki prekrivajo, nastane osupljiva paleta barvnih mešanic z živahnimi kombinacijami rumene, rdeče in modre barve. Ti osupljivi vizualni učinki oživijo, še posebej, če so postavljeni na svetlečo površino, kar igro povzdigne na hipnotično raven.

V kompletu je 32 kock, od katerih vsaka meri 7 x 7 x 4 cm, kar je odlična velikost za mlade roke, da jih lahko primejo in raziskujejo. Poleg tega je šest kartic s predlogami koristno izhodišče za domišljijsko igro, ki mlade navdihuje pri ustvarjanju struktur, ki presegajo običajne okvire.

Material: TPE
Meritve: 7 x 7 x 4 cm

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 5 kg