RASTLINJAK Z LED LUČJO

Sodobni rastlinjak za opazovanje in gojenje rastlin. Otroci obožujejo delo z rastlinami.

153,95

Šifra: 150142 Kategorija:

Odkrijte veselje do vrtnarjenja z inovativnim rastlinjakom LED, v katerem gojenje cvetja, zelišč in zelenjave postane poučna otroška igra. Ta avtonomni rastlinjak prinaša čudeže gojenja rastlin v zaprtih prostorih in otrokom omogoča zanimivo učno izkušnjo.

Na vodoodporni pladenj za gojenje, ki je opremljen z dvema pladnjema, lahko namestite do 24 lončkov za rastline (lončki niso vključeni). Ta rastlinjak s 43 varčnimi LED diodami v beli, rdeči in modri barvi strokovno simulira sončno svetlobo in tako podpira zdravo rast rastlin. Trajanje sončne svetlobe lahko priročno nadzirate s časovnikom, ravni svetlosti pa lahko prilagajate tako, da posnemajo letne čase – od pomladi do poletja, jeseni in celo zime.

Ta sodobni rastlinjak je izdelan iz trpežne penaste plošče, sintetičnega materiala in kovine, zato je zasnovan tako, da prestane preizkušnjo časa. Njegova prenosljivost je še bolj vsestranska, saj ga lahko po potrebi premikate na različne lokacije.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 2,9 kg
Dimenzije 58 × 31 × 40 cm