LESENE KOCKE S ŠTEVILKAMI

Kocke s številkami so alternativa računanju z papirjem in svinčnikom, prav tako pa so odličen pripomoček za zabavno in poučno igro. Igralci so primorani računati na pamet, kar utrdi znanje in pomaga pri razvoju možganov. Kocke so velikosti 25*25*25 mm.

V kompletu je 10 kock s številkami in 5 kock z matematičnimi simboli. Kocke so shranjene v bombažni vrečki.

19,99

Šifra: WD-007 Kategoriji: ,

Lesene kocke s številkami so podobno kot kocke s črkami namenjene učenju, a tokrat učenju štetja, seštevanja, množenja, odštevanja in deljenja. Otrok lahko iz kock sestavi poljubne račune do 1000. Med igro se krepi sposobnost računanja brez kalkulatorja in brez pomoči pisanja računov. Otrok se bo tako naučil računati v glavi, kar mu bo koristilo v šoli in v življenju.

Lesene kocke s črkami je izdelane iz posebej izbranega lipovega lesa, kar pa ne pomeni, da je ta les popolnoma čist. Na kateri od kock boste morda opazili grčico ali kakšno drugo manjšo lepotno napako. Vendar pa s tem ni nič narobe; majhne lepotne napake so v izdelkih pustili namenoma, da bi spoznali lepoto masivnega lesa. Masivni les je poseben, ker tudi kot les ohrani nekatere lastnosti drevesa, na primer toplino in aromo.

Kocke so potiskane z barvami, ki so certificirane za uporabo na igračah in ne vplivajo na zdravje.

V kompletu je 10 lesenih kock, ki so potiskane s številkami in 5 kock z znaki za računske operacije. Kocke so shranjene v bombažni vrečki.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Teža 0,180 kg