LESENE PLOŠČICE -ČUSTVA

Ploščice prikazujejo različne otroke, ki kažejo vrsto 18 izrazov in reakcij, od veselih in navdušenih do prestrašenih in jeznih. Idealno za pogovor z otrokom in prepoznavanje čustvenih reakcij.

31,00

Lesene ploščice – čustva so odlično izhodišče za razpravo z otrokom o različnih čustvih in občutkih ter o tem, kako jih izražamo.

Gladke zaobljene plošče iz vezanega lesa so idealne za majhne roke, zaradi česar so otipljive in enostavne za prijem, vrtenje in pregledovanje. Vsak disk ima na eni strani barvno fotografijo visoke ločljivosti, tako da lahko vaš otrok jasno prepozna izraze na obrazu, ki kažejo vrsto čustev, kot so veselje, navdušenje, prestrašenost in jeza. Plošče se lahko uporabljajo za pogovor z otroki o tem, kako se počutijo, in za prepoznavanje, kako se morda počutijo drugi. Odličen način za uvedbo opisnega jezika o občutkih in uvedbo konceptov empatije.

Na primer, disk, ki prikazuje otroka, ki drži medvedka in ga tolaži, medtem ko je videti razburjen, je lahko zato, ker se otrok počuti izključenega. Z otrokom se pogovorite, kako naj se počuti vključenega in kakšna čustva bi to povzročilo.

Set vsebuje: 18 lesenih ploščic z bombažno vrečko za shranjevanje z vrvico; velikosti:  7 cm x 1,2 cm.

OPOZORILO: Opozorilo! Prosimo, da pred vsako uporabo preverite morebitne poškodbe in poškodovane dele odstranite.

Teža 0,675 kg