FRIZBI – LETEČI KROG

Mehek leteči krog za igro kjerkoli.

14,50

Šifra: NFL-002 Kategoriji: ,

Mehek leteči krog je narejen iz neoprena. Primeren je za uporabo v notranjih prostorih, doma ali v športni dvorani, kot tudi na prostem, na igrišču, travniku, vrtu, na morju itd. Primeren je tudi za najmlajše kot tudi za mlade po srcu. S tem letečim krogom ne morete nikogar poškodovati, saj mehak material preprečuje poškodbe, tudi če udari ob telo, ne povzroča bolečin. Z njim ne morete razbiti ogledala ali okna. Najboljše ideje za uporabo pa boste najverjetneje razvili kar sami, saj vsestransko uporaben leteči krog spodbuja kreativnost in izmišljevanje novih iger. Je odličen pripomoček komunikacije in sodelovanja, pomaga pri pridobivanju kondicije, gibljivosti, razvijanju fine in grobe motorike ter je primeren za različne rehabilitacijske namene.

Nasveti za nego in vzdrževanje: hranite ga v vodoravni legi in v suhem prostoru. Ne shranjujte ga preloženega. Umazanijo odstranjujte s toplo milnico.

Velikost: Ø 21 cm, debelina 2 cm

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Nevarnost zadušitve.

Teža 0,089 kg