MAVRIČNI ARHITEKTURNI SET

28 delni leseni set. Oblike v setu so uporabne tudi za pomoč otrokom pri učenju barv, oblik in velikosti ter uporabi matematične terminologije, kot so “večji”, “manjši, “višji” in “širši”, kar je odlično za razširitev njihovega opisnega besedišča.

149,75

Ali vaš otrok rad gradi stolpe in strukture? Potem jim bo všeč ta mavrični arhitekturni set sestavljen iz štirih geometrijskih oblik (kvadratov, pravokotnikov, trikotnikov, polkrogov). Narejeni iz čudovitega gladkega masivnega bukovega lesa z naravnim lesnim vzorcem v sedmih različnih barvah bodo ti kompleti oblik omogočili vašemu otroku, da sprosti svojo ustvarjalnost in inovativnost.

Z učenjem skozi igro lahko komplete za arhitekturo uporabite za načrtovanje in gradnjo stolpov, hiš ali skulptur; ustvariti domove za ljudi ali živali, ki se igrajo v malem svetu, hkrati pa spodbujati in razvijati matematično logiko za razvrščanje kosov v oblike, ki se ujemajo po barvi, obliki ali velikosti; spoznavanje geometrijskih lastnosti običajnih oblik; raziskovanje velikosti in obsega; uporabo matematičnega jezika (večje, manjše, višje, širše) ter za izboljšanje jezikovnih spretnosti in opisnega besedišča.

Set vsebuje: 28 lesenih oblik v 7 različnih barvah in 4 različne geometrijske oblike.

Primerno za otroke od 12 mesecev naprej.

OPOZORILO: Opozorilo! Prosimo, da pred vsako uporabo preverite morebitne poškodbe in poškodovane dele odstranite.

Teža 2,425 kg