MAGNETI POWERCLICX FRAMES NATURAL

Power Clix Naturals združuje elemente naravne igre in teorije ohlapnih delov z inovativno platformo. Z ekološkimi, nevtralnimi barvami Naturals spodbuja otroke, da gradijo arhitekturne konstrukcije v znano obliko. Set vsebuje 74 magnetnih plošč in kartonske obojestranske predloge.

145,00

Šifra: G9204 Kategorija:

Magnetni konstruktor Power Clix Naturals združuje elemente naravne igre in teorije ohlapnih delov z inovativno platformo. Magnetne ploščice so opremljene z magnetom, ki se ne odbija in tako se krasno povezujejo v 2D  in 3D oblike. Set vsebuje nekaj kartonskih navodil – predlog kako magnetne gradnike povezat z resničnim okoljem. V setu je 74 kom prozornih magnetnih plošč. Idealni set za male inženirje.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 3 leta.

Teža 2,138 kg

Podobni izdelki