POWERCLIX ORGANICS 26 KOM

Magnetna igrača PowerClicks magneti za male inženirje. Zelo lepi in veliki magneti! Barvni, trdni elementi za enostavno sestavljanje 2D in 3D oblik. Fantje in deklice lahko gradijo neomejene 3D oblike tako, da vizualizirajo osnovno oblikovalsko strukturo predmeta. V setu je 26 kosov.

46,00

Šifra: G9430 Kategorija:

Magnetna igrača PowerClicks so barvite, prosojne geometrijske oblike, ki omogočajo odprte, kreativne 2D in 3D konstrukcije. Magnetni konstruktor otroke spodbujajo k razmišljanju kot inženir, medtem ko se zabava in sestavlja. Fantje in deklice lahko gradijo neomejene 3D oblike tako, da vizualizirajo osnovno oblikovalsko strukturo predmeta, nato pa z magnetnimi okvirji geometrijskih oblik ustvarijo njegov žični model. Zelo lepi in veliki magneti! Elemente lahko kombinirate z linijo ORGANIC in SOLID! V setu je 26 kosov.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 3 leta.

Teža 0,714 kg