SENZORNI SPOMINSKI DISK

Senzorični diski – igra spomina in čutov. Igraj igo spomina, vklopi svojo otroško plat, zapri oči in poskušaj žogo povezati s diskom enake teksture.

 

99,00

Šifra: TU464 Kategoriji: ,

Kakšna je razlika med tradicionalno igro spomina in to igro? Igralci z zavezanimi očmi poskušajo žogo povezati z diskom enake teksture.

Prenos občutkov iz stopal v roke poveča koncentracijo, pozornost in vpliva na razvoj motorike, inteligence in spomina. Različne strukture diskov in kroglic lahko pomagajo k desenzibilizaciji stopal ali rok vašega otroka. S hojo po diskih se izboljšuje otrokovo ravnotežje ter se normalizira mišična napetost, kar pozitivno vpliva na držo ter odpravlja plosko stopalo.

Diski so primerni za skupinske in terapevtske dejavnosti z otroki.

Kako igrati igro?

  • Položite diske na tla enega za drugim, žogice dajte v priloženo vrečko. Med tem ko gledate diske, iz vrečke poiščite žogice, ki ustrezajo posameznemu disku (enaka struktura).
  • Stopajte po diskih z zavezanimi očmi in hkrati iz vrečke poiščite žogico enake strukture kot je disk na katerem stojite.
  • Izberite eno od žog in nato z zavezanimi očmi in s pomočjo stopala poiščite disk enake strukture.
  • Usedite se na tla in si čez oči dajte prevezo. Iz vrečke vzemite eno od žog in s pomočjo rok poskušajte najti disk enake strukture, itd.

Komplet vključuje: 5 senzoričnih diskov različnih tekstur, 5 senzoričnih žog različnih struktur, prevezo za oči in vrečko. 

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 2,205 kg