KOCKE MORPHUN – SET DINOZAVROV

Svet dinozavrov vas kliče. Sestavite dinozavra iz kock po predlogah ali pa se prepustite domišljiji in sestavite svojega pravljičnega prijatelja. Patentirane britanske kocke v čudovitih barvah vam bodo v veliko pomoč. Ustvarjalnost in kreativnost tukaj ne pozna meja. Bočno spenjanje kock je zelo dobro za urjenje motorike rok in s tem s uri tudi oko – roka koordinacija.

19,99

Šifra: MP25202 Kategorija:

Potopite se v svet dinozavrov s patentiranimi kockami v čudovitih barvah za razvoj ustvarjalnosti, gibalnih sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja s kockami, ki nudijo tudi bočno spenjanje. Dinozavre lahko sestavite po priloženih predlogah ali sestavite svojega dinozavra po lastni želji. Ker je omogočeno 3D sestavljanje bo vaš dinozaver iz kock poživel igro ali otroško sobo.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 0,43 kg