ŠTEVILČNI GRADNIKI – PROSOJNI KOMPLET

Odkrijte možnosti praktičnega učenja s tem osnovnim kompletom števil, ki so kot nalašč za učilnice, šolanje na domu ali izobraževalno igro.

33,99

Šifra: 120779 Kategorije: , ,

Predstavitev številčnih gradnikov Prosojni komplet: vizualizacija velikosti in učenje aritmetike

Doživite svet praktičnega učenja z našimi številčnimi gradniki, ki so prosojni, v kompletu 140 kosov. Te številke, ki jih je mogoče zlagati v kupčke, omogočajo otipljiv način vizualizacije enot velikosti in raziskovanja odnosov med različnimi števili.

Vsak številčni blok predstavlja svojo vrednost z različnimi višinami, tako da otroci lahko vidijo napredovanje od 1 do 10. Blok 1 je visok 1 cm, blok 10 pa je visok 10 cm. Ta vizualna predstavitev pomaga pri razumevanju velikosti števil in pojma vrednosti mesta.

Set številčnih gradnikov s prosojnimi številkami vsebuje številke od 1 do 10, vsak blok pa je na voljo v štirih živahnih barvah. Ta barvita ponudba je dodaten element za sodelovanje ter olajša vizualno razlikovanje in prepoznavanje vzorcev.

Ti bloki so izdelani iz trpežnega akrilnega materiala, zato so pregledni in trpežni. Blok s številko 10 meri 10 x 4 x 1 cm in predstavlja referenčno velikost za celoten komplet, kar zagotavlja doslednost in enostavnost uporabe.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1 kg