DIDAKTIČNA PLOŠČA ŠTEVILKE, OBLIKE IN ŽIVALI

Izobraževalna lesena deska, ki pomaga pri prepoznavanju barv, oblik, številk in živali.

19,99

Šifra: MALI109359 Kategoriji: ,

Lepa barvna motorična igrača za vsako otroško sobico ali igralnico. Igrača je primerna za malčke, saj pomaga pri razvijanju njihovega prepoznavanja barv, številk, oblik, živali in splošne orientacije ter kritičnega razmišljanja.Osvojili bodo osnovne računske operacije (seštevanje, odštevanje), ko bodo postavljali številke eno ob drug.

Za otroka ni boljše motivacije za učenje kot igra! Malček bo želel svoje znanje poglobiti in to mu bo v veselje. Igrača mu bo pomagala razviti čut za vid, natančnost, ročne spretnosti, pa tudi ustvarjalnost. Umirjene barve bodo tudi na vašega otroka delovale pomirjujoče. Zahvaljujoč sorterju se bo naučil tudi številk, barv in različnih oblik.

Igrača je izdelana iz visokokakovostnega lesa, vsi elementi pa so skrbno brušeni in pobarvani v živih barvah z varnimi barvami. Lesene igrače so izjemno trpežne in odporne na poškodbe, zato bodo služile leta nedotaknjene.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 0,776 kg

Podobni izdelki

NATIKANKA “GOSENICA”

Original price was: 44,79€.Current price is: 39,99€.