MAGIČNA SVETLOBNA TABLA

Odpravite se na svetleče umetniško potovanje z  svetlečim stojalom, vsestranskim in očarljivim orodjem, ki spodbuja igro, risanje in terapijo.

257,90

Šifra: 110298 Kategoriji: ,

Z našim visokokakovostnim svetlečim stojalom s posebno stekleno površino, ki zagotavlja očarljivo slikanje s prsti, gvašom in tehnike svetlobnega peresa, lahko sprostite svojo ustvarjalnost. Zasnovan je za dva otroka hkrati in spodbuja neskončno eksperimentiranje in umetniško raziskovanje.

V lakiranem podstavku iz masivnega lesa je vgrajen svetlobni trak LED, ki osvetljuje vaše umetniško delo s fascinantnim sijajem. S 15 živahnimi barvami, vključno z belo, in 4 načini spreminjanja barv vsak odtenek spremeni vaše slike na edinstven in osupljiv način. Za lažje čiščenje lahko stekleno steklo priročno odstranite z lesenega podstavka, zaobljeni vogali pa zagotavljajo varnost in estetski videz.

Stojalu so priloženi daljinski upravljalnik, navodila za uporabo in navodila za sestavljanje. Stojalo je dobavljeno v ločenih kosih, pri čemer je treba dve stojali pritrditi s priloženimi imbus vijaki. Z vidika zmogljivosti deluje pri 14,4 W z vtičem in transformatorjem. Z maso 4 kg je robusten, a hkrati prenosen.

Material: les, varnostno steklo, plastika
Meritve: 55,7 x 46,7 x 4,5 cm

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 4,0 kg
Dimenzije 55,7 × 46,7 × 4,5 cm