TRANSPARENTNI MAVRIČNI KAMENČKI

Spodbudite ljubezen do učenja in igre z mavričnimi kamenčki, ki so nepogrešljiv pripomoček za izobraževanje v zgodnjem otroštvu.

40,95

Šifra: 120627 Kategoriji: ,

Predstavitev mavričnih kamenčkov: navdih za štetje, gradnjo in razvrščanje

Odprite svet ustvarjalnih možnosti z našimi očarljivimi mavričnimi kamenčki. Ti prozorni kamenčki so zasnovani za majhne roke in so odlični za zlaganje, gradnjo in razvijanje finih motoričnih spretnosti. Pripravite se na očarljivo izkušnjo, ko se igrate s temi kamenčki na svetlobni plošči, saj njihova prozorna narava zagotavlja dodatno raven fascinacije in odkrivanja.

Spodbuja matematični razvoj, saj otroci vadijo štetje in razvrščanje po barvah ali oblikah. Opazujte, kako se ukvarjajo z oblikovanjem vzorcev in postavljanjem čudovitih modelov, ki krepijo njihove kognitivne spretnosti in sposobnost kritičnega mišljenja. S 36 kamenčki v treh oblikah in šestih živahnih barvah vas čakajo neskončne kombinacije in kreacije.

Ti kamenčki so izdelani iz trpežnega materiala PE in so odporni na navdušeno igro in raziskovanje. Vsak kamenček meri 5,5 x 5,5 x 0,5 cm, zato je ravno prav velik, da ga lahko primejo majhne roke in z njim manipulirajo.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1 kg
Dimenzije 5,5 × 5,5 × 0,5 cm