Sale!

TRANSPORTNO LETALO

Letala so odličen pripomoček, s katerim boste otroku na dostopen način razložili, kako letala lebdijo med oblaki na nebu. S pomočjo priloženih delov pa tudi, kako letalo sestaviti in igranje različnih vlog.

Original price was: 75,00€.Current price is: 69,99€.

Šifra: TU0059 Kategoriji: ,

Več elementni set je uresničitev sanj za mlade navdušence nad letalstvom, letali in policijo. Predstavljeni komplet igrač vsebuje tako veliko letalo kot različna policijska vozila oziroma elemente, potrebne za popolno postavitev odlične zabave. Omeniti velja, da so vsi elementi, ki sestavljajo komplet, vključno z letalom, avtomobili, cestami ali stopnicami, navdihnjeni z resničnimi vozili in predmeti v polni velikosti. Igrače imajo premične elemente, npr. kolesa v vozilih se premikajo, kabina letala se odpre.

Komplet vsebuje: 4 policijske avtomobile, policijski helikopter, letališkega delavca, komplet nalepk in elemente za sestavljanje letala.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 1,320 kg