MAGNETI GRIPPIES “STACKERS”

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® zagotavljajo zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Komplet 24 različnih elementov v vznemirljivih svetlih barvah. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije magnetov.

78,00

Šifra: G8314 Kategorija:

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® magnetov zagotavlja zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Magnetni komplet 24 različnih elementov v vznemirljivih svetlih barvah. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije. Zelo veliki elementi, ki so prekrite s taktilno površino omogočajo tudi senzorno izkušnjo otroka.

Magnetni gradniki  spadajo pod skupino STEM igrač. Kaj pomeni kratica STEM? STEM je angleške besede za znanost, tehnologijo, inženiring in matematiko torej nov pristop k učenju, saj z mešanico naravoslovnih  in matematičnih ved spodbuja k raziskovanju, mišljenju, timskemu delu. STEM je mednarodno priznani izraz, ki pomeni, da se ukvarjate z igračo, s katero boste neskončno uživali in razvijali različne veščine.

OPOZORILO: Opozorilo! Ta igrača vsebuje magnete ali magnetne sestavne dele. Igrača ni primerna za otroke pod 18 mesecev.

Teža 2,221 kg