HAPPY CUBE XL

Najprej sestavi kocko, nato pa puzzle ponovno vstavitev v okvir. 6 barvnih XL kock. Preizkusite različne možnosti in ustvarite barvni mozaik.

35,00

Šifra: 105306B Kategorija:

Happy Cube XL je igralni set 6 zelo velikih kock Happy Cube (5 x 5 cm). Škatla vsebuje 32 kart, ki ciljajo na 60 izzivov v 4 stopnjah z naraščajočo težavnostjo.  Bodite ustvarjalni in osupnite prijatelje in družino s svojimi impresivnimi kreacijami!

Level explorer * – 2D uganke in 3D kockaste uganke z eno barvo.

Level builder ** – Preproste 3D konstrukcijske uganke v eno smer z več barvami.

Level creator *** – Napredne 3D konstrukcijske uganke v dveh smereh z več barvami.

Level architect **** – Napredne 3D konstrukcijske uganke v treh smereh z več barvami.

Happy Cube kocka vzpodbuja delovanje možganov – predvsem vzpostavljanje novih možganskih povezav – sinaps. Zato je primerna igra za otroke in starejše. Lahko se igra en sam igralec ali pa več igralcev hkrati. Igranje s Happy Cube kocko pozitivno vpliva tako na fizični, intelektualni in čustveni razvoj otrok.
Fizični razvoj otroka: Happy Cube 3D puzzle izboljšujejo koordinacijo in fino motoriko rok, ker so narejeni iz pisanih in mehkih materialov, vzpodbujajo čute – vid, otip.
Intelektualni razvoj otroka: Happy Cube 3D puzzle krepi logično razmišljanje konceptualizacijo in načine reševanja težav, predvsem pa 3D razmišljanje in predstavljivost.
Čustveni razvoj otroka: uspešno sestavljanje Happy Cube 3D puzzlov predstavlja otroku izziv, pozitivno vpliva na njegovo samozavest in občutek uspešnosti. Nauči ga, kako se spopadati z izzivi in ostajati pri tem prilagodljiv.

Materiali, iz katerih je izdelana kocka, so kompaktni, lahki, varni, vzdržljivi in pisanih barv. Gradnja 3D puzzlov predstavlja osnove za razumevanje na področju znanosti, tehnologije, inženirstva in matematike.

Happy Cube kocko obožujejo tudi učitelji, saj njihova uporaba v razredu zagotavlja tišino, varnost ter osredotočeno igro otrok.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 0,281 kg