TRANSPARENTNE ŠTEVILKE

Ne glede na to, ali se uporablja v učilnicah, okoljih za šolanje na domu, je komplet jasnih številk dragocen vir, ki spodbuja interaktivno učenje ter spodbuja kognitivno in ustvarjalno rast otrok.

12,99

Potopite mlajše v privlačen svet številk. Ta zbirka 30 barvitih in prozornih kosov je zasnovana tako, da učne barve in numerična zaporedja postanejo zanimive ter zabavne.

Živahne številke so odlična osnova za učenje numeričnih konceptov, barvite črke pa podpirajo razvoj jezikovnih in pismenih spretnosti. Z raziskovanjem različnih oblik in barv se lahko otroci aktivno vključijo v prepoznavanje in zaporedje črk in številk.

Vsestranskost nabora jasnih številk se razširi še dlje, če je kombinirana s svetlobno mizo. Pregledna narava učnega gradiva v povezavi s svetlobno mizo ponuja dodatne senzorične dražljaje in spodbuja otroke k eksperimentiranju, pri čemer gojijo lastno radovednost in domišljijo.

Material: ABS
Meritve: Vsaka črka – PRIBLIŽNO: 4,5 x 0,6 x 5 cm

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 2 kg