KOCKE MORPHUN JUNIOR 600 KOM

Patentirane britanske kocke, ki razvijajo ustvarjalnost, motoriko, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock kot so lego in podobne. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja kot si lahko zamislite. Bočno spenjanje kock omogoča tudi 3D sestavljanje.

95,00

Šifra: MP24401 Kategorija:

Patentirane in večkrat nagrajene britanske kocke, ki razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Poučne Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Ustvarite lahko na stotine različnih konstrukcij v 2D ali 3D obliki, saj stranski elementi omogočajo različne načine sestavljanja predvsem pa se kocke razlikujejo od drugih, ker omogočajo bočno spenjanje kock. Set vsebuje 600 kosov, ki so shranjeni v velikem plastičnem zaboju. Priložene A3 predloge za lažje konstruiranje.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 3,03 kg