KOCKE MORPHUN JUNIOR 600 KOM

Patentirane britanske kocke, ki razvijajo ustvarjalnost, motoriko, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock kot so lego in podobne. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja kot si lahko zamislite. Bočno spenjanje kock omogoča tudi 3D sestavljanje.

95,00

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: MP24401 Kategorija:

Patentirane in večkrat nagrajene britanske kocke, ki razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Poučne Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Ustvarite lahko na stotine različnih konstrukcij v 2D ali 3D obliki, saj stranski elementi omogočajo različne načine sestavljanja predvsem pa se kocke razlikujejo od drugih, ker omogočajo bočno spenjanje kock. Set vsebuje 600 kosov, ki so shranjeni v velikem plastičnem zaboju. Priložene A3 predloge za lažje konstruiranje.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 3,03 kg