KOCKE MORPHUN JUNIOR XTRA 600 KOM

Patentirane poučne kocke Morphun, ki nudijo veliko možnosti sestavljanja v 3D oblike. Linija kock junior xtra je zahtevnejša linija za šolske otroke. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Set vsebuje 600 kosov kock, ki omogočajo bočno spenjanje.

97,50

Šifra: MP26401 Kategorija:

Patentirane in večkrat nagrajene britanske kocke v čudovitih barvah in različnih velikosti razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock kot so lego in podobne kocke. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Ustvarite lahko na stotine različnih konstrukcij v 2D ali 3D obliki, saj stranski elementi omogočajo različne načine sestavljanja predvsem pa se kocke razlikujejo po tem, da se spenjajo bočno. Set vsebuje 600 kosov, ki so shranjeni v velikem plastičnem zaboju. Priložene A3 predloge za lažje sestavljanje kock.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 3,046 kg