MORPHUN JUNIOR XTRA 400 KOM

Patentirane poučne kocke Morphun, ki nudijo veliko možnosti sestavljanja v 3D oblike. Linija kock junior xtra je zahtevnejša linija za šolske otroke. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Set vsebuje 400 kosov kock, ki omogočajo bočno spenjanje.

65,50

Ni na zalogi

Ni na zalogi

Šifra: MP26201 Kategorija:

Patentirane in večkrat nagrajene britanske kocke v čudovitih barvah in različnih velikosti razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate tudi z drugimi znamkami kock kot so lego in podobne kocke. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Ustvarite lahko na stotine različnih konstrukcij v 2D ali 3D obliki, saj stranski elementi omogočajo različne načine sestavljanja predvsem pa se kocke razlikujejo po tem, da se spenjajo bočno. Set vsebuje 400 kosov, ki so shranjeni v velikem plastičnem zaboju. Priložene A3 predloge za lažje sestavljanje kock.

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let!OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

Teža 3,045 kg