Prikazovanje 109–144 od 212 rezultatov

KONSTRUKTOR ROŽICE

Z združevanjem in sestavljanjem rožic je mogoče ustvariti nešteto različnih oblik.

KONSTRUKTOR PLAYSTIX

Gradnja z deli konstruktorja Playstix  izboljša kreativnost in fino motoriko otrok.

KONSTRUKTOR PALČKE OZ.SLAMICE 400 kom

Izjemno priljubljen konstruktor pri otrocih. Slamice se povezujejo in s tem otroci ustvarjajo neverjetne konstrukcije. Priporočamo od 4 leta naprej.

KONSTRUKTOR PALČKE OZ. SLAMICE 700 kom

Izjemno priljubljen konstruktor pri otrocih. Slamice se povezujejo in s tem otroci ustvarjajo neverjetne konstrukcije. Priporočamo od 4 leta naprej.

KONSTRUKTOR LOOWI VOZILA

308 kom zanimivih LOOWI perl  oz. kock v plastičnem zaboju. Perlice so namenjene sestavljanju po predlogah ali po svoji domišljiji. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas.

KONSTRUKTOR LOOWI ANIMALS

308 kom v plastičnem zaboju zanimivih magičnih perl za sestavljanje. V paketu tudi predloge za sestavljanje, toda domišljiji ni meja. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas.

KONSTRUKTOR LOOWI ” BIG- ABC

Kocke, ki spominjajo na molekule so izredno zanimiv konstruktor, ki ga ne srečate vsak dan. Otroci ga obožujejo saj te “kocke” nudijo veliko možnosti  sestavljanja. Set vsebuje 200 kom velikih Loowi  elementov v plastičnem boksu.

152,90

KONSTRUKTOR LOOWI – MIX “KOCK”

Kocke, ki spominjajo na molekule so izredno zanimiv konstruktor, ki ga ne srečate vsak dan. Otroci ga obožujejo saj te "kocke" nudijo veliko možnosti sestavljanja. Set vsebuje mix velikih in malih LOOWI kock.

105,00

KONSTRUKTOR LOOWI – EDU 525

525 kom LOOWI perl v plastičnem zaboju. Priložene so predloge 20 kom A4 formata. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas. Znova in znova bo odkrival in sestavljal različne motive in s tem uril motorične sposobnosti in senzorično integracijo.

159,00

KONSTRUKTOR LINKITS

Mehke kocke iz kvalitetne pene za najmlajše.

230,95

KONSTRUKTOR JEŽKI

Konstruktor ježek bo igri dodal poseben zagon in čar.

KONSTRUKTOR INTERLOX LEAVES

Gradite, sestavljajte in oblikujte s tem 96 delni setom taktilnih transparentnih krogov.  Primerno za otroke od drugega leta naprej.

KONSTRUKTOR ICY ICE

Visoka igralna vrednost zaradi široke palete možnosti sestavljanja. Čudovite snežne rože in snežinke pritegnejo k ustvarjanju otroke od 24 mesecev naprej.

234,90

KONSTRUKTOR HEXSAGON

S samo eno obliko v 6 različnih barvah lahko ustvarite različne konstrukcije.

KONSTRUKTOR GRADNIKI

Enostavno sestavljiv konstruktor, iz katerega lahko zgradite najrazličnejše oblike. Set vsebuje60 kosov. Primerno za otroke od 4 leta naprej.

KONSTRUKTOR “FLEKSIBILNE CEVI”

Upogibanje cevi izboljša ustvarjalnost otrok in spodbudi igro.

KONSTRUKTOR “FESTIVAL PIŠKOTOV”

Festival piškotkov, naučite se zlagati, igrati in pričarati nasmeh na obraz.

KONSTRUKTOR -IZOBRAŽEVALNI BLOKI

280 kosov izobraževalih blokov, vklopi domišlijo in ustvari podobe.

KONSTRUKTOR – ROZETE

200 gradnikov za enostavno sestavljanje. Velikost kvadrata: pribl. 5 x 5 cm. Sestavite rozete s pomočjo predlogov NS4001 W. Primerno za otroke od 3 let naprej. OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

KONSTRUIRJI ZA ZLAGANJE IN GRADNJO

Gradnike je možno zložiti v stolpe, piramide in druge strukture.

KOMPLET SANJSKE HIŠE ZA MALE ARHITEKTE

Postavljanje temeljev in oblike hiše. Hkrati pa lahko sestavite 42 kosov pohištva.

356,90

KOMPLET 10 KOCK Z 8 STRANMI

Pestra in poučna igra s 8 števili na kocki. Vadite osnovno aritmetiko na igriv način.

KOMPLET 10 KOCK

Pestra in poučna igra s 12 števili na kocki. Vadite osnovno aritmetiko na igriv način.

KOLESA! KOLESA! – ZABAVA OPIC

Senzorična igra na temo džungle, kjer otrok razvija motorične sposobnosti s pomočjo prikupnih opic.

KOCKE Z OGLEDALI IN BARVAMI

Leseni gradniki z vizualnimi efekti.

KOCKE Z OGLEDALI

Čudovite in zanimive kocke. V setu je 24 komadov.

KOCKE Z BLEŠČICAMI

Kocke, ki so veliko bolj vznemirljive kot običajne kocke. Pri premikanju se tekočina preliva in s tem še bolj pritegne k igri.

KOCKE Z BARVNIM PLEKSI STEKLOM

Zanimive barvne kocke za posebno igro efektov.

KOCKE Z “ZAVOJEM”

Kocke z zanimivim vzorcem za neskončno ustvarjanje.

115,90

KOCKE S PERLICAMI

Kocke, ki so veliko bolj vznemirljive kot običajne kocke. Možnost uporabe na svetlobnih mizah.

KOCKE OZ.KREATIVNI GRADNIKI – U BRIK

Set kreativnih gradnikov oz.kock, prav posebne oblike v zaboju. Set kock pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas. Gradniki so primerni za zahtevnejše šolske otroke, shranjeni so v zaboju z knjižico predlog za lažje prvo spoznavanje sestavljanja posebnih kock pod imenom U- BRIK.

121,00

KOCKE OZ. KREATIVNI GRADNIKI U-BRIK

240 kom kreativnih gradnikov oz.kock v plastičnem zaboju. V paketu je priloženih tudi 28 kom A5 formata predlog za sestavljanje. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas. Znova in znova bo preizkušal svojo domišljijo in ustvarjalnost.

KOCKE NATUR – BRANCH BLOCKS

Popolnoma naravne kocke, ji nudijo popolnoma naravno igro. Vsaka drča je senzorna izkušnja inspiracijske kartice pa povežejo igro z okoljem. Čudoviti elementi so shranjeni v prenosnem boksu.

KOCKE MORPHUN-JUNIOR XTRA 100 MODELOV

Kocke Morphun so poučne patentirane britanske kocke, ki so prejele več mednarodnih priznanj.  Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so identične Legu duplo, od klasičnih kock pa se razlikujejo po možnosti bočnega spenjanja in s tem lahko sestavljate 3D modele. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja.

Out of stock

KOCKE MORPHUN- KREATIVNI KONSTRUKCIJSKI SET

Kocke Morphun so poučne patentirane britanske kocke, ki so prejele več mednarodnih priznanj.  Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov. Morphun kocke lahko kombinirate z drugimi znamkami kock, ki so identične Legu duplo, od klasičnih kock pa se razlikujejo po možnosti bočnega spenjanja in s tem lahko sestavljate 3D modele. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja.

52,37

KOCKE MORPHUN JUNIOR XTRA 600 KOM

Patentirane poučne kocke Morphun, ki nudijo veliko možnosti sestavljanja v 3D oblike. Linija kock junior xtra je zahtevnejša linija za šolske otroke. Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Set vsebuje 600 kosov kock, ki omogočajo bočno spenjanje.