Prikazovanje 145–180 od 191 rezultatov

KOCKE HI QUBE “PRE-SCHOOL” 300 KOM

Hi- Qube kocke so kocke, ki zaradi svojih oblik dopuščajo več izvirnega in prostega sestavljanja. Urjenje motorike, oko – roka koordinacije, razvoj domišljije in še kaj več nudijo te izjemne kocke.  Set vsebuje 300 kom kock in priložene predloge z navodili možnosti sestavljanja različnih modelov.

Out of stock

KOCKE HI QUBE “PRE-SCHOOL”

Hi- Qube kocke so kocke, ki zaradi svojih oblik dopuščajo več izvirnega in prostega sestavljanja. Urjenje motorike, oko – roka koordinacije, razvoj domišljije in še kaj več nudijo te izjemne kocke.  Set vsebuje 150 kom kock in priložene predloge z navodili možnosti sestavljanja različnih modelov.

46,50

KOCKE HI QUBE – SHAPES SET

Set 150 kock v plastičnem zaboju. Kocke so v različnih oblikah, velikosti in barvah. Oblike nudijo sestavljanje krogov in krivulj. Priporočamo za otroke od 30 mesecev naprej.

KOCKE HI CUBE “PRE-SCHOOL 230 KOM

Hi- Qube kocke so kocke, ki zaradi svojih oblik dopuščajo več izvirnega in prostega sestavljanja. Urjenje motorike, oko - roka koordinacije, razvoj domišljije in še kaj več nudijo te izjemne kocke.  Set vsebuje 230 kom kock in priloženimi navodili za sestavljanje različnih modelov.

KOCKE “WAFFLE” KONSTRUKTOR

300 delni set različnih oblik (kolesa, palčke...) vafljev  v različnih barvah poskrbi za dolgo otrokovo zabavo od drugega leta naprej. Kocke so narejene iz prav posebnega mehkega materiala.

KOCKE “WAFFLE” BAZA

Set 4 kom baz velikosti: 10 × 12 × 0,5 cm. Baze so primerne za kombiniranje in igro kock iz linije "waffle". Baze so tako kot vaflji narejen iz posebnega mehkejšega materiala. Primerno za igro otrok od 2 leta naprej.

KOCKE “WAFFLE” 300 KOM

Kocke v obliki vafljev so zelo priljubljena igrača pri otrocih, saj kocke ne omejujejo njihove domišljije. Kocke so narejene iz prav posebnega mehkega materiala in so primerne za otroke od drugega leta naprej in vse do 99 let! Tudi večji otroci in odrasli se radi poigrajo s temi mehkimi poučnimi kockami.

KOCKE “WAFFLE” 140 KOM

Kocke v obliki vafljev so zelo priljubljena igrača pri otrocih, saj kocke ne omejujejo njihove domišljije. Kocke so narejene iz prav posebnega mehkega materiala in so primerne za otroke od drugega leta naprej in vse do 99 let! Tudi večji otroci in odrasli se radi poigrajo s temi mehkimi poučnimi kockami.

KOCKE “MENHATTAN”

Manhattan kar pri vas doma. Bodite svoj arhitekt in s 54 kockami zgradite svojo neverjetno četrt. Masiven les poskrbi za izjemen pogled na to mesto.

KOCKE “JABOLKA”

Apple Links je nabor gradnikov, ki zagotavlja različne ravni dejavnosti zlaganja. Gosenice se lahko uporabljajo za povezovanje jabolk v zapletene strukture, ta dejavnost izboljša sposobnost fine motorike in razvije integracijo rok, oči in možganov. Otroci lahko napeljejo niti v jabolka in liste z iglo Caterpillar. S kombiniranjem zaporedja jabolk, listov in gosenic otroci pridobivajo motorične … KOCKE “JABOLKA” Read More »

KOCKE “CENTRALNI PARK”

Set lesenih izjemnih elementov za postavitev svojega Centralnega Parka. Set kock uri domišljijo, inženirske sposobnosti, motoriko. Priporočamo v kombinaciji kock Manhattan ali drugih iz te linije.

KOCKE “BRICK ME” WEPLAY

Brick Me je plastičen, lahek in velikoserijski set kock.

284,95

KOCKE -POLICIJSKA POSTAJA

Sestavite svoj policijski avto in policijsko postajo. Igrača ima tudi zvočne in svetlobne efekte, ob katerih bo otrokova igra še bolj zanimiva.

- 7%

KOCKE -GRADNIKI “FARMA”

Lepe lesene zaobljene kocke za najmlajše. Priporočamo od 12 mesecev naprej.

31,50

KOCKE – KLIX CUBES 300 KOM

Kocke oz. konstruktor Klix Cubes združuje učenje z zabavo. 300 kosov v velikem plastičnem zaboju in predloge za zelo zanimivo sestavljanje konstrukcij- tudi premičnih, saj so dodana kolesa. Zelo primerno za razvoj motoričnih sposobnosti.

132,00

KOCKA Z ŽEPKI – ZELENA

Zelena kocka iz umetnega usnja z žepki.

KOCKA Z ŽEPKI – RUMENA

Rumena kocka iz umetnega usnja z žepki.

KOCKA Z ŽEPKI – RDEČA

Rdeča kocka iz umetnega usnja z žepki.

KOCKA Z ŽEPKI – MODRA

Modra kocka iz umetnega usnja z žepki.

KLOBUČKI – 500 KOSOV

500  kosov v prenosnem zabojčku.

KLOBUČKI – 1000 KOSOV

1000 barvnih pokrovčkov za zlaganje, razvrščanje in štetje.

KLASIČNE MEHKE KOCKE

Mehke klasične kocke različnih oblik za sestavljanje. V setu je 210 komadov. Sestavljanje kock je prepuščeno otrokovi lastni domišljiji in spretnosti.

KLASIČNE MEHKE KOCKE

Poučna igrača kot so kocke nikoli ne zastara. Spoznajte zanimive mehke kocke za sestavljanje. V setu je 115 komadov. Sestavljanje kock je prepuščeno otrokovi lastni domišljiji.

JEŽKI 90 KOSOV

Set 90 enostavno sestavljivih konstruktorjev.

JASNI DRAGULJI

Sprostite bleščeč potencial jasnih draguljev in pustite, da njihova sijoča lepota osvetli vaš svet igre in odkrivanja.

JASLICE ADVENTNEGA KOLEDARJA

Praznujte čarobnost božiča z jaslicami iz adventnega koledarja, v katerih se združujejo cenjene tradicije in duh obdarovanja ter ustvarjajo dragocene spomine za vso družino.

IO GRADNIKI 114 DELNI

IO konstruktor - možnosti različnih konstrukcij.

GUMIJASTI GRADNIKI

Enostavno sestavljiv konstruktor, iz katerega lahko zgradite najrazličnejše oblike. Set vsebuje 78 kosov. Primerno za otroke od 3 leta naprej.

GRADNIKI WAFLE “RODEO”

Čudovit konstruktor v obliki wafle. Otroci ga preprosto obožujejo. Primerno za otroke pod 3 leta.

GRADBENE PLOŠČICE WEPLAY

Niz blokov, ki vključujejo kulturo orientalske arhitekture.

151,95

GEOSTIX JUNIOR

200-delni konstrukcijski set za kreativno ustvarjanje.

GEARPHUN – ZABAVNI SET

Poučne kocke Morphun iz linije GEARPHUN so primerne za otroke od 4 in vse do 8 leta. Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov.  Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Neverjetne kocke z bočnim spenjanjem in veliko možnosti sestavljanja.

GEARPHUN – ZABAVA Z VERIGO

Poučne kocke Morphun iz linije GEARPHUN so primerne za otroke od 4 in vse do 8 leta. Kocke razvijajo ustvarjalnost, gibalne sposobnosti, koordinacijo oči in reševanja problemov.  Več izzivov, več zabave in ustvarjanja. Neverjetne kocke z bočnim spenjanjem in veliko možnosti sestavljanja.

DRUŽBENA VOZILA

Popolno za majhne roke za ustvarjanje velikih stvaritev. Lesen kocke je potrebno dokupit (G7600).

DIAMANTNI LESENI KAMNI

25 delni set diamantnih lesenih kock izredne oblike.