Prikazovanje 73–108 od 191 rezultatov

MAGNETI GRIPPIES “BUILDERS”

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® zagotavljajo zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Komplet 20 različnih elementov v vznemirljivih svetlih barvah. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije magnetov.

MAGNETI GRIPPIES “BUILDERS”

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® zagotavljajo zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Komplet 30 različnih elementov v vznemirljivih svetlih barvah. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije magnetov.

MAGNETI GRIPPIES ” BARVNA OKNA” 24 KOM

Edinstven koncept in oblikovanje, Grippies® zagotavljajo zabavno, varno in raziskovalno izkušnjo za malčke. Komplet elementov v vznemirljivih svetlih barvah. Deli vsebujejo magnet in so kompatibilni z ostalimi gradniki iz te linije magnetov.

MAGNETI – POWERCLIX “FRAMES CLEAR”

Magnetni konstruktor Power Clix transparent  v osmih oblikah je vrhunski arhitekturni konstruktor . Priporočamo za razvoj oko - roka koordinacije, logičnega razmišljanja. V setu je 74 kom prozornih magnetnih plošč, predloge in osnovna plošča. Magnet se ne odbija zato je idealen za vse male inženerje.

138,99

LESENI KONSTRUKTOR V KOVČKU

V kovčku najdejo mali mojstri vse, kaj potrebujejo za sestavljanje svojih vozil, letal.  Lesen set je primeren za začetnike, ki imajo radi ročna dela. Priložena so navodila za sestavljanje. S tem lesenim konstruktorjem urite motoriko rok in oko - roka koordinacijo.

LESENE SKALE

Geometrijski leseni kamni, ki  jih navdihujejo prazgodovinski gradniki, spodbujajo otrokovo radovednost pri ustvarjanju starodavnih struktur iz naravnih materialov.

LESENE KOCKE S ČRKAMI

Kocke s slovenskimi črkami, tako da lahko sestavljate dolge besede in povedi. Slovenski proizvod.

LESENE KOCKE POVODNI SVET

Zaboj lepih pisanih lesenih kock. Večna klasika z malo drugačno temo.

Out of stock

LESENE KOCKE 102 KOM/SET

102 lesenih klasičnih kock v 24 oblikah in 11 barvah. Čudovita klasična igrača, ki ponudi otroku edinstveno izkušnjo.

85,00

LESENE BARVNE KOCKE

43 lesenih klasičnih kock v 16 oblikah in 10 barvah. Čudovita klasična igrača, ki ponudi otroku edinstveno izkušnjo.

KRISTALNI BLOKI

Kreativne transparentne kocke z predlogami.

KRISTALNE SPECTRUM KOCKE

Predstavite otroku čarobnost kock, kjer ustvarjalnost ne pozna meja, lepota barv pa se prepleta z navdušenjem.

KORALE

Mehke, upogljive komponente v obliki koral iz recikliranih materialov.  

179,00

KONSTRUKTOR- IO BLOCKS

Ustvarite neomejen svet ljudi, živali, raznih arhitekturnih konstrukcij, robote, vozila in še več. Set vsebuje 118 komadov. Zelo zanimiv konstruktor za razvoj fino motorike in prostorskega zaznavanja.  V APP STORE  in GOOGLE PLAY  si lahko naložite različne možnosti sestavljanja.

KONSTRUKTOR TEXO 100 DELNI SET

Konstruktor Texo je nagrajen 3D konstruktorski sistem, ki dovoljuje sestavljanje in povezovanje elementov v različne smeri in možnosti. Posebnost teh kock in palčk je pa tudi v mešanici lesa in plastike.

KONSTRUKTOR STIČNE OBLIKE

Razširite umetnost in ustvarjanje z setom stičnih oblik.

KONSTRUKTOR ROŽICE

Z združevanjem in sestavljanjem rožic je mogoče ustvariti nešteto različnih oblik.

KONSTRUKTOR PLAYSTIX

Gradnja z deli konstruktorja Playstix  izboljša kreativnost in fino motoriko otrok.

KONSTRUKTOR PALČKE OZ.SLAMICE 400 kom

Izjemno priljubljen konstruktor pri otrocih. Slamice se povezujejo in s tem otroci ustvarjajo neverjetne konstrukcije. Priporočamo od 4 leta naprej.

KONSTRUKTOR PALČKE OZ.SLAMICE

Fantastičen kostruktor palčke oz. slamice. Set vsebuje 1200 elementov v 5 barvah. Priporočamo otrokom nad 4 leta.

KONSTRUKTOR PALČKE OZ. SLAMICE 700 kom

Izjemno priljubljen konstruktor pri otrocih. Slamice se povezujejo in s tem otroci ustvarjajo neverjetne konstrukcije. Priporočamo od 4 leta naprej.

KONSTRUKTOR LOOWI VOZILA

308 kom zanimivih LOOWI perl  oz. kock v plastičnem zaboju. Perlice so namenjene sestavljanju po predlogah ali po svoji domišljiji. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas.

KONSTRUKTOR LOOWI ANIMALS

308 kom v plastičnem zaboju zanimivih magičnih perl za sestavljanje. V paketu tudi predloge za sestavljanje, toda domišljiji ni meja. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas.

KONSTRUKTOR LOOWI ” BIG- ABC

Kocke, ki spominjajo na molekule so izredno zanimiv konstruktor, ki ga ne srečate vsak dan. Otroci ga obožujejo saj te “kocke” nudijo veliko možnosti  sestavljanja. Set vsebuje 200 kom velikih Loowi  elementov v plastičnem boksu.

152,90

KONSTRUKTOR LOOWI – MIX “KOCK”

Kocke, ki spominjajo na molekule so izredno zanimiv konstruktor, ki ga ne srečate vsak dan. Otroci ga obožujejo saj te "kocke" nudijo veliko možnosti sestavljanja. Set vsebuje mix velikih in malih LOOWI kock.

105,00

KONSTRUKTOR LOOWI – EDU 525

525 kom LOOWI perl v plastičnem zaboju. Priložene so predloge 20 kom A4 formata. Set, pri katerem otroku nikoli ne bo dolgčas. Znova in znova bo odkrival in sestavljal različne motive in s tem uril motorične sposobnosti in senzorično integracijo.

159,00

KONSTRUKTOR LINKITS

Mehke kocke iz kvalitetne pene za najmlajše.

230,95

KONSTRUKTOR JEŽKI

Konstruktor ježek bo igri dodal poseben zagon in čar.

KONSTRUKTOR INTERLOX LEAVES

Gradite, sestavljajte in oblikujte s tem 96 delni setom taktilnih transparentnih krogov.  Primerno za otroke od drugega leta naprej.

KONSTRUKTOR ICY ICE

Visoka igralna vrednost zaradi široke palete možnosti sestavljanja. Čudovite snežne rože in snežinke pritegnejo k ustvarjanju otroke od 24 mesecev naprej.

234,95

KONSTRUKTOR HEXSAGON

S samo eno obliko v 6 različnih barvah lahko ustvarite različne konstrukcije.

KONSTRUKTOR HEXIFLEX

Izjemen mehki konstruktor Hexiflex, ki vsebuje 1250 kosov v 12 živahnih barvah. 6-stranski šestkotniki omogočajo 2D ali 3D sestavljanje. Izjemna igrača za razvoj pincetnega prijema in drobne motorike prstkov. Priporočamo otrokom nad 5 let.

KONSTRUKTOR GRADNIKI

Enostavno sestavljiv konstruktor, iz katerega lahko zgradite najrazličnejše oblike. Set vsebuje60 kosov. Primerno za otroke od 4 leta naprej.

KONSTRUKTOR “FLEKSIBILNE CEVI”

Upogibanje cevi izboljša ustvarjalnost otrok in spodbudi igro.

KONSTRUKTOR -IZOBRAŽEVALNI BLOKI

280 kosov izobraževalih blokov, vklopi domišlijo in ustvari podobe.

KONSTRUKTOR – ROZETE

200 gradnikov za enostavno sestavljanje. Velikost kvadrata: pribl. 5 x 5 cm. Sestavite rozete s pomočjo predlogov NS4001 W. Primerno za otroke od 3 let naprej. OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.